Directe schadeafhandeling online

Nieuws

Autoschade? De consument heeft volledige keuzevrijheid!

Jijbepaalt.nl geeft een duidelijk statement af aan de buitenwereld. De eigenaar van de auto is de klant! De verzekeraar is de partij die zijn klant bij autoschade schadeloos moet stellen. De consument heeft het volste recht om te kiezen waar zijn auto bij schade hersteld wordt. Zonder beperkende voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij.

Daarom kiezen steeds meer zelfstandige schadeherstelbedrijven bewust voor het nieuwe onafhankelijke initiatief Jijbepaalt.nl en het belang van hun klant. Trots dragen zij dit uit met de Jijbepaalt garantie. Duidelijker kunnen we niet zijn.

Jijbepaalt.nl zorgt ervoor dat de volledige keuze bij de consument ligt en niet bij de verzekeraar. Als blijkt dat bij schade je geen vrije reparateurkeuze hebt, en zelfs geconfronteerd wordt met sancties, dan helpt Jijbepaalt.nl en het Jijbepaalt garantiebedrijf om een betere keuze te maken.

Wanneer een schade geclaimd wordt via Jijbepaalt.nl dan waarborgt Jijbepaalt.nl dat alle geleden schade volledig wordt geclaimd. U kunt ervan op aan dat alle schade die mogelijkerwijs kan worden geclaimd, ook daadwerkelijk voor u zal worden geclaimd. Hierdoor krijgt u waar u recht op heeft en waar u voor verzekerd bent.

De consument moet er tenslotte nog steeds vanuit kunnen gaan dat zijn auto goed wordt hersteld. Dit betekent terugbrengen in de staat van vóór de aanrijding zonder concessies op kwaliteit en veiligheid.

 


Reageer: