Directe schadeafhandeling online

Services

ASK - Auto Schade Keuring

Autoschadekeuring is een kwaliteitslabel dat staat voor zekerheid, veiligheid en transparantie ná schadeherstel van voertuigen voor voertuigeigenaren als consumenten en ondernemers. Maar ook bij aankoop-, verkoop of import van voertuigen voor (merk)dealers, automobielbedrijven, verzekeraars, waardetaxateurs, en experts.

De Autoschadekeuring gaat voor een correcte en transparante rapportage van voertuigen betreffende het schadeverloop en verleden, dus specifiek gericht op de staat van het voertuig.

Met de ASK-autoscanner ondersteunen we aan de hand van een transparante uitkomst middels kleurenfotorapportages. Door middel van contactloos scannen langs de auto waarbij we dwars door de lak kijken en onzichtbare schade zichtbaar maken. Met "onze ogen" laten we iedereen zien hoe er daadwerkelijk onder die mooie glimmende lak van een auto hersteld is.

Zekerheid voor alle partijen, zowel consument en ondernemer bij aankoop, verkoop, na schadeherstel of bij klachten.

De Autoschadekeuring kan consumenten maar ook verzekeraars ondersteunen of er waardevermindering heeft plaatsgevonden ná schade.

De ASK Autoscan is ook te gebruiken als een nulmeting bij het in dekking nemen van duurdere segment auto's, importautos, maar ook classic cars en oldtimers.

Met de ASK Autoscanner kijken we dwars door de lak en maken onzichtbare schade zichtbaar!