Directe schadeafhandeling online

Services

Verzekerd zoals verwacht

Op het moment van het afsluiten van een verzekering, sluit je een contract met de verzekeraar.
Daar dien je je aan te houden.
Het is dan wel belangrijk dat je de voorwaarden zorgvuldig leest alvorens akkoord te geven.
Het is tenslotte jouw auto, jouw investering.

Je hebt de autoverzekering afgesloten, niet alleen omdat het wettelijk verplicht is, maar ook om jezelf te verzekeren voor onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld een aanrijding.
Je kunt immers niet alle risico’s zelf dragen. Je doelstelling is zeker gesteld worden op het moment van schade. Of het nu eigen schuld of een verhaalschade op een ander partij, alles dient volgens de wet en jouw wensen ingeregeld en afgehandeld te kunnen worden.

Daarom is het belangrijk bij het afsluiten al te controleren of er geen “kleine lettertjes” in de polis staan die niet passen bij je wensen. Je wilt tenslotte geen volle premie betalen voor een verzekering die niet voldoet aan je wensen op het moment van schade. Je wilt verzekerd zijn zoals jij wilt.

Als je jezelf niet door de polisvoorwaarden heen wilt worstelen en je hebt alleen op een vergelijkingssite gekeken naar de laagste prijs, dan is het niet zeker dat je verzekerd bent zoals jij het verwacht. 

Met correcte polis informatie wordt vaak de beste keuze gemaakt!

Check hier uw autoverzekering

Prijsafspraken, kortingen, schadelastgaranties staan niet in je polis. Jijbepaalt.nl helpt verzekeraars en schadeketens deze afspraken inzichtelijk te maken voor consumenten.