Directe schadeafhandeling online

Nieuws

Autoverzekering nieuwe woekerpolis?

"Schadeloosstelling betekent de auto terugbrengen in de staat van voor de aanrijding. En keuzevrijheid is een basisrecht!"

Jijbepaalt.nl waarschuwt autobezitters
Het begint met de juiste autoverzekering. Het kan u een hoop ergernis en ellende besparen. Check de polisvoorwaarden van uw autoverzekering. Het zou vervelend zijn als u niks meer te vertellen heeft over uw eigen auto op het moment van autoschade.

"kleine lettertjes" in uw polisvoorwaarden
Ruim 70 % van de autoverzekeraars vermeldt vandaag de dag keiharde (financiële) sancties in de polisvoorwaarden.
Flink verhoogde eigen risico’s tot extreme inhoudingen op uitkering schade, tot helemaal geen uitkering bij schade.

En de verzekerde?
Die is zich niet bewust dat hij mogelijk niet 100% schadeloos is gesteld. De autobezitter heeft gewoon niet voldoende kennis van verzekeren en schadeherstel.
Deze heeft veelal gekozen op prijs, en de polisvoorwaarden niet (goed) doorgelezen. Zich totaal niet bewust van de mogelijke gevolgen bij een schade.

En dan wijzigt uw autoverzekeraar tussentijds ook nog éénzijdig de polisvoorwaarden. U denkt goed verzekerd te zijn, maar de praktijk wijst dan plots anders uit.

De woekerpolis-affaire
Waarschijnlijk het grootste financiële schandaal uit de Nederlandse geschiedenis. Decennia lang werden miljoenen burgers willens en wetens door verzekeraars misleid en benadeeld.

Als Jijbepaalt.nl de oplossing is, wat is dan het probleem?!
Jijbepaalt.nl heeft een voorbeeldbrief met 6 cruciale vragen voor uw verzekeraar opgesteld. Uw verzekeraar is verplicht hier schriftelijk op te antwoorden. In één opslag ziet u dan of uw huidige verzekering aansluit op de autoverzekering die u zelf voor ogen had.

Door (schade)herstel te scheiden van de risicodrager - de verzekeraar - ben je beter af!
Het zou namelijk vervelend zijn dat door het "op goedkoopste prijs" inkoopbeleid van uw verzekeraar uiteindelijk zou blijken dat u niet krijgt waar u recht op heeft, een kwalitatief goed en veilig herstelde auto!


Reageer: