Directe schadeafhandeling online

Nieuws

Jijbepaalt.nl komt met Vrije Herstel Polis - Persbericht

Jijbepaalt.nl, het initiatief dat opkomt voor vrije keuze bij het herstel van een autoschade, lanceert de nieuwe Vrije Herstel Polis. Dit is een autoverzekering zonder financiële sancties of uitgeklede all-risk dekking: “Gewoon verzekerd zoals ’t hoort”, aldus Jijbepaalt.nl.
 

Op de ledenvergadering op 20 juni gaf initiatiefneemster Irene Sommeling het startschot voor de nieuwe polis. De verzekering is een samenwerking met VHP Advies in Enschede, die kijkt wat het best bij de klant past en dit onderbrengt bij een Volmacht bedrijf. Verzekerden hebben de vrijheid om een schade te laten herstellen bij eigen keuze schadeherstelbedrijf. Volgens Edwin Olde Riekenink (VHP Advies) kan het schadebedrag binnen 3 dagen aan het schadebedrijf worden uitbetaald.”

Klanten kunnen zich voor de verzekering aanmelden via de Jijbepaalt-website, de deelnemende schadebedrijven of de tussenpersonen. Na aanmelding laat de nieuwe klant bij het schadebedrijf een nulmeting uitvoeren om oudere schades uit te sluiten.

Om meer nadruk te leggen op veiligheid wordt de polis geleverd met de SafeDrivePod, dat de smartphone blokkeert tijdens het autorijden, met uitzondering van handsfree bellen.
De eerste polissen zijn reeds afgesloten.


Reageer: